höstlov

Hej bloggen!

Ni ska bara veta hur skönt det är med höstlov, hur gött som helst!
Höstlovet har börjat jättbra. Idag var jag med otroligt gött folk. Det regnade och var askasst väder, men det gick ändå.
Skorna gör verkligen en hel outfit, de jag köpte för några dagar sedan. Även leggingsen, jag är jättenöjd med mina köp!
Jag spelar SM om en vecka och jag får grymt ont i fötterna av skorna, kramper i tårna. HAHA, så jag kan inte använda skorna :(
Men nästa vecka ska jag ha på dem hela tiden! Hehe.
Just nu sitter jag och kollat Roast på Bernst. Det är grymt kan jag säga. Något man inte vill missa. Jag har så grymt ont i magen, typ magknip. Ätit något olämpligt. Så jag ska försöka lägga mig ner en liten stund nu.

Hare fint! <3
/ A ' 


helg och sena kvällar

Heej bloggen!

Idag har jag varit på och shoppat med emma och johanna. Köpen blev inte jättemånga, men kände ändå att jag fick köpt det jag ville ha.
Det blev ett par sjukt snygga skor och lackleggings bland annat.



Jag bara älskade skorna så fort jag kom in i butiken. Var tvungen att ha dom!
Jag fick egentligen inget bra kort på lackleggingsen, så lägger in en bild från Gina Tricot på dem istället.



Visst är de snygga!? OHJA!
Detta var alltså några utav mina köp för denna gången. Jag har fortfarande inte köpt den där cardiganen från gina dsom jag ville ha. Jag har helt enkelt inte orkat prova och så vet jag inte i vilken färg jag ska ha den i ännu. Menmen, det löser väl sig.

Jag har nyss kommit hem från en skön utekväll. Det började med Emma och Johanna, sen mötte vi hur mycket folk som helst. Vilket var riktigt nice! :D

Kvällens outfit såg ut såhär:




Det bestod då självklart av mina lackleggings och mina nya pumps jag hade köpt. Sen så är det en t-shirt från Lindex och en väst som jag inte har en aning om var den kommer ifrån. HAHA! Inget bra minne alltså. Smyckena är några silverarmband, en klocka, lite ringar och örhängen.

    Så här såg mitt hår ut idag, Emma hade faktiskt gjort jättefina lockar på mig innan shoppingturen. Men sen kommer mina fula lockar fram.. Jaja, det fick helt enkelt gå.

Det blev inte jättesent hem idag, har en viktig match imorgon bitti. Samling halv 9.
Glöm nu inte att dra tillbaka klockan en timme! Klockan 2 eller 3 var det man skulle fixa det va? Jaja, jag ordnar det nu med detsamma.

Hare fint! <3
/   A'


shopping! :D

Hej bloggen! Jag vet att det har varit dålig uppdatering nu. Men igår va min första lediga dag på heeela veckan. Så jag gick ut och hann inte med att uppdatera. Sorry, ska försöka bättra mig. Men jag lever ett liv, det tar mycket tid.
Igår hade jag en helt okej kväll. Vi skulle hänga med min kompis och hennes kille på någon spökvandring eller något på ett stall. Stallet ligger långt inne i skogen, så vi orkade aldrig gå in. Vi åkte hur långt som helst för att sen gå hur långt som helst. Sen när vi var ute vid vägen och skulle gå in, då ångrade vi oss. Haha, så vi struntade i det. Vi drog till Sibylla och Wallenstam istället och kollade match.
Efter matchen var vi ute en liten stund. Inte jättesen kväll, menmen. Lyckad va den iallafall.

Idag blir det shoooopping. Det är nog ett utav de bästa som finns. Nu när man precis fått sina cash i fickan sitter det extra fint.  (y)

Så är klockan 9 en lördagmorgon och jag är uppe. Det händer väldigt sällan! Anledningen till varför jag är uppe nu är för att jag ska till Emma och fixa mig innan stan. Johanna ska också med.
Får se om det blir något shoppande idag, vi får väl hoppas! Inte alltid man hittar något.  

Ska dra nu, hare fint!
/   A

Det brinner!

Hej bloggen!

Idag är det en helt ny dag, skönt! Min dag idag ser ut såhär, jag går till skolan. Muntlig SO redovisning sen inget direkt speciellt på schemat. Kommer hem, mina småsyskon kommer springande mot en och ger mig en bamsekram. Sånt gör verkligen att man blir glad! Sen har jag träning. Vilket idag är fys. Jag och Johanna ska hålla den, stenhård då helt enkelt! Det ska bli kul, vi behöver verkligen det nu 2 veckor innan SM.

HAHAHA! På vägen hem idag så börjar Olli skrika: HALLÅ!? DET BRINNER JU!
Då är det någon som har gått och tagit eld på en sån där sak som man kan borsta av skona med. Vem har sånt tråkigt liv att gå och tända på ett sånt? Vi undrade självklart hur vi skulle gå fram och släcka elden. Vi hade liksom inget att släcka den med. Men sen kommer det en bil och kör i ganska hög fart och ut rusar en man. HAHA! Jag trodde att han skulle tro att det va vi. Va nästan lite nära på att börja springa. HAHAHA.




Haha, aa det var kul :)
Imon är det sista dagen i skolan innan höstlovet! På lördag blir det shopping med emma och johanna :D På söndag är det match och träning. Sen så får vi se vad som händer ytterligare.
Nu ska jag plugga.  Hare fint!   <3/
A  '



JAG ÄLSKAR MAGNUS UGGLA! <3

Hej igen bloggen!
Jag har inte alls haft en bra dag p.g.a saker och ting. HATADE denna dagen ett tag. Men sen började Therese lyssna på Uggla. Han är verkligen grym, det är sjukt hur glad man blir när man lyssnar på honom. Jag är kär i Magnus! Hans låttexter, grymma! Man blir grymt pigg och glad. Haha!
Jag har inte alls mått bra idag, men så började jag lyssna på Uggla. Då steg mitt humör till topp! Det är inte många som tycker om honom. Men.. Jag älskar honom.
Det är bara att börja lyssna på honom nästa gång man är lite deppig. + att det är sjukt go pluggmusik. Det är lite konstigt i början, men det kommer ju sen. Den som väntar på något gott..


Så nu efter att jag har varit så sjukt arg och ledsen så har det vänt. Är jättepositiv till i princip allt! Till och med min redovisning imon.
Jag är faktiskt klar med den, och jag är inte nervös. :)

Jag vet att jag har lagt in en massa musik på sista tiden, men det är grymt! Utan musik kan man inte leva!

Nu ska jag lyssna vidare och slappa och bara njuta!
Hare fint!    <3
/ A'


michael jackson!

Hej bloggen!

Idag har jag haft en helt fruktansvärd dag rent ut sagt.. Vaknar klockan halv 8 när jag börjar 8, fysträning i skolan, skoldm träning efter skolan, ner till wallenstam med en träning där. Grejen är inte den att jag inte gillar träning, jag älskar att träna. Det är så här, att nu när jag är jättetrött så ska jag sätta mig och jobba med min so-redovisning som är tills imon. Den är ändå rätt kul, men vem orkar efter en sån här dag?

En stor del utav mitt betyg kommer gå på denna redovisningen, det gör att jag måste sätta igång att plugga nu.
Först ska jag duscha, sen käka. Så det blir runt 8 tiden jag börjar plugga. Sen kommer greys anatomy vid 9. Får se om jag hinner kolla det idag.

Snart är det höstlov! Det ska bli otroligt gött! Men jag har en vetenskaplig uppsats som måste göras också, den måste jag sitta och göra halva iallafall på lovet. Menmen, life goes on! :)

Sen kanske vi ska ha lite extra träningar under veckan, p.g.a att det är lov + att vi har ett SM att spela veckan därpå. Men det blir kul! :D Sen det bästa med lov, man får sova. Man får ta igen alla timmar man har sovit för lite under skolveckorna.

Jag ska på bio med emma under lovet också. Så ska vi shooopppaaaa innan :D bion är michael jackson this is it. Längtar verkligen, den filmen kommer vara så himla bra va!? + att vi ska shoppa innan. Planerna att shoppa är ett par klackskor med nitar på, ett par "lackleggings" och en AC/DC eller Rolling stones tröja. Får se lite vad man hittar när jag väl är där.

Lovet kommer bli grymt!
Det blev bara ett inlägg idag, sorry. Kanske hinner med ett till senare. Beror på hur det går med redovisningen.

Som ett plus i kanten så tänkte jag lägga in en bild samt en video med michael jackson.
Min favoritlåt dirty diana! Jag kan inte sluta lyssna på den!



Han är grym, synd att han dog bara! Men han hade ändå inte orkat den långa turnén som han skulle göra. Han hade dött ändå. Tråkigt är det iallafall..

   WE LOVE MICHAEL! Mycket snyggare som mörk!

Ska plugga och äta/duscha nu. Hare fint
/ A     <3

desperate housewifes

Tjena bloggen!

Jag vill bara säga att desperate housewifes är så himla bra! Man vill inte missa en sekund på det. Verkligen inte! Det gick nyss på tv och man sitter som klistrad i soffan. Det är rätt gött så, men man kan verkligen inte slita sig. Det är sjukt helt enkelt. Samma med gossip girl, det går verkligen inte att slita sig från det heller. Nu har det bara gått ett avsnitt på tv. Men jag har en sida som man kan se sex avsnitt om man vill. www.watch-gossip-girl.com
Mycket bra sida!

Ville bara säga att hur man kan vara så desperat efter ett tv-program. Sinnessjukt!

Sen ville jag bara lägga till en låt i bloggen som är grym!

 Silly boy - rihanna feat. lady gaga




Efter en lång dag med mycket pluggande så ska jag gå till söms. Hare fint!
/ A

ny blogg & maskerad!

Hej bloggen!

Äntligen har jag fattat hur man gör med designen på blogg.se, det var omöjligt innan ju! Iallafall, idag i skolan var det hur kul som helst! Vi hade maskeradtävling & pingisturnering. En specialdag helt enkelt.

                                                              Veckans babes?!?    HAHA!
                                      

Jag och emma tyckte det var sjukt kul att klä ut oss. Jag gick till henne 20 över 6 imorse för att sminka, fixa håret och klä om till utklädningskläder. Det var det verkligen värt! Så kul vi hade va!?
(Jag till vänster och Emma till höger.)

Det fotades jättemycket, en massa roliga bilder. HAHA! Är lite nervös inför att det kanske kommer bli veckans bild på skolans hemsida. Menmen, life goes on!

Dagen blev verkligen lyckad, som ett plus i kanten så ropade de ut i högtalarna att jag vann maskeradtävlingen! :D
Priset var en godispåse och ett presentkort i skolans café.

Lite trevligt så med pris i skolan. HAHA!

Nu sitter jag hemma och pluggar, det är jättemycket plugg i skolan just nu. Men life goes on! Som tur är.
I dagens plugg ingår, so tyska och spanska. Även lite NO. Vi ska göra en hälsoundersökning, jag har bara inte kommit på vad jag ska göra ännu? Hmm.. Jaja, det löser väl sig.

Det är snart höstlov, och alla vet vad det innebär. SHOPPING, bio och massa goa kvällar. INGA läxor som måste vara klara. WOOOHOOO!
Ett höstlov sitter verkligen inte fel, det är välbehövt!

Btw, jag har en lånedator nu. Den är grym, min dator har varit paj hur mycket som helst nu. Vill inte ha den tillbaka! Nog talat om det negativa.

Jag har blivit helt besatt av musik, jag lyssnar dag ut och dag in. En speciell låt som jag helst lyssnar på är Chasing cars med Snow patrol. Sjukt grym låt!



Nu ska jag fortsätta plugga vidare, ha det gött!
KRAM /

Amanda Sténhoff

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0